Raft of kano

Alles hangt af van het niveau van de rivier en uw wensen ...: 
In het algemeen, de rivier de Drôme rivier is een kanorivier, maar in het voorjaar, met smeltwater of na zware regenval is het ook mogelijk om te raften en miniraften, het is dan andere beleving ...

Drôme rivier is ideaal om te kanoën: 
Geen bijzondere moeilijkheden (klasse II zonder dam, klünen, maar een constante stroom die inspanningen beperkt), de Drôme is er voor de beginner tot de meer ervarenen. U ontdekt een beschermde rivier, die een internationale reputatie geniet). U ervaart een 100% natuurlijk afdaling en ontspanning tussen de Vercors en de Provence (de rit naar de plaats van afvaart zal per minibus zijn of met de fiets als u wilt.) 
Het is aan u, de geneugten van de rivier, zwemmen, picknicken, vissen, ontspannen ...

In de lente per raft of mini-raft, de Drôme, een terrein van een dynamisch spel: 
Als de sneeuw de hoogten verlaat, smelt en naar het dal stroomt, trekt de Drôme zijn lente-kostuum aan. Turquoise water en een dynamieke stroom wordt dan een wildwater sensatie.
Dan is het een speeltuin voor: rafts (6-11 plaatsen), de minirafts (4, 5 plaatsen) en hotdogs (opblaasbare 2-persoons kano's). 
Geniet van de afdaling met vrienden in dezelfde boot en omdat de rivier nog niet een zomertemperatuur heeft, zullen wij u van wetsuits voorzien. 

LET OP: vlotten (6 tot 11 plaatsen) kunnen niet varen zonder de verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde instructeur (zie prijs met gids & reserveren is verplicht). 

Our selection :

Optimaliseer uw afdaling met de app "Canoë France":

Get it on Google Play

 

Home page